Е-пошта: fallon@northjersey.com Твитер: @newsfallon

Е-пошта: fallon@northjersey.com Твитер: @newsfallon

Југозападниот, најголемиот домашен авиопревозник во нацијата, има околу 4.000 летови дневно, така што најновите намалувања претставуваат речиси 40% намалување.

– Зора Гилбертсон

Амазон отстранува речиси 4.000 продавачи поради зголемените цени на коронавирусот

Амазон во понеделникот објави дека отстранил повеќе од 3.900 продажни сметки во својата продавница во САД поради „кршење на нашите фер ценовни политики“.

Бидејќи стравувањата од коронавирус почнаа да се шират на почетокот на март, компанијата соопшти дека истражува. (suite…)

Par diop, il y a